Babymassage Workshop kinderopvang.

Workshop / informatiebijeenkomst


Voor geïnteresseerde organiseert Rosina speciale workshops/informatiebijeenkomsten die zijn afgestemd op de unieke uitdagingen en mogelijkheden binnen verschillende organisaties, bijvoorbeeld kinderopvangcentra.

Rosina deelt haar expertise over de positieve effecten van babymassage op de fysieke en emotionele ontwikkeling van baby’s. Ze benadrukt het belang van aanraking als een krachtig middel om de hechting te versterken en de algehele gezondheid van de baby te bevorderen. Met demonstraties en praktische tips biedt ze de deelnemers concrete handvatten om zelfverzekerd met babymassage aan de slag te gaan. Daarnaast is er aandacht voor thema’s zoals lichaamstaal, tiltechnieken, rust & regelmaat.

Rosina gaat verder dan alleen het delen van technieken. Ze creëert een open ruimte voor vragen en discussie, waar ouders en professionals hun ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren. Haar informatieve avonden vormen een waardevolle bron van kennis en inspiratie voor een gemeenschap die zich inzet voor het geluk en de ontwikkeling van ieder kind.

Is jouw organisatie geïnteresseerd in zo’n informatieve avond? Neem dan contact met Rosina op via rosinaverhoeven@hotmail.com voor de tarieven en mogelijkheden.


Terug naar Home
<